Here to assist you for a job, 24/7

Detalii proiect


Logare


Înregistrare


NOTA DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR


 

Ne bucurăm că sunteți interesați de compania, produsele și serviciile noastre și dorim să vă furnizăm câteva informații cheie privind abordarea noastră privind protejarea datelor dumneavoastră personale.

Vă rugăm să consultați această secțiune în mod regulat, deoarece politica poate suporta modificări sau actualizări. Orice modificări semnificative ale acestei politici vor fi notificate.

Informațiile colectate pe site-urile și aplicațiile noastre sunt stocate în Uniunea Europeană și sunt supuse Regulamentului 679/2016.

În completarea acestei notificări, vă rugăm să citiți Politica de Cookies.

Ne puteți contacta prin intermediul datelor din pagina de contact pentru orice informații suplimentare privind modul în care folosim datele dvs.

Cine suntem noi

Noi, HAPPY RECRUITER S.A. („Happy Recruiter”), suntem o companie de tehnologice dedicată în mod egal persoanelor și întreprinderilor, care a dezvoltat soluția DORA,  un asistent robot personal care oferă asistență non stop candidaților în căutarea și găsirea jobului dorit, iar pentru companii e un ecosistem digital, ușor de folosit, care le ajută să crescă performanța recrutării.

Happy Recruiter deține și administrează următoarele platforme online:

  • dorathebot.eu, .ro, .nl, .be, .de, .pl, .pt, .co.uk - dedicate persoanelor care sunt în cautarea unui job
  • happyrecruiter.com - dedicată companiilor care sunt în căutare de personal

Informații despre Happy Recruiter

HAPPY RECRUITER S.A., cu sediul  în Târgu Mureș, str. Liviu Rebreanu nr 19, Jud. Mures, inregistrata la Registrul Comerțului sub nr. J26/377/2010, CIF RO27016351

Date de contact

contact@dorathebot.eu | dorathebot.eu

Happy Recruiter, se angajează să protejeze confidențialitatea utilizatorilor săi și se străduiește să ofere o experiență sigură pentru utilizatori. Această politică de confidențialitate descrie modul în care colectăm și folosim datele personale colectate prin intermediul site-urilor dorathebot.

De unde colectăm date despre tine

În general, datele personale pe care le colectăm vor fi transmise de dvs. direct, prin e-mail, prin intermediul site-ului nostru sau prin intermediul aplicației Messenger de la Facebook atunci când aplicați pentru un job publicat pe site-ul nostru.

Cum folosim datele cu caracter personal

Vă rugăm găsiți mai jos, scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale, persoanele care au acces la datele dvs., precum și modul în care le stocăm.

1. Când interacționați cu noi prin intermediul datelor de contact de pe site sau prin alte canale online, cum ar fi Facebook

Dacă interacționați cu noi folosind datele de contact din pagina de contact sau interacționați cu noi prin intermediul rețelelor de socializare, vom folosi datele dvs. de contact și datele pe care ni le comunicați pentru a vă rezolva solicitarea.

De fiecare dată când un utilizator al site-ului nostru partajează informații de pe site prin intermediul butoanelor integrate (link-uri) din rețelele sociale, Happy Recruiter este responsabil împreună cu rețeaua de socializare pentru prelucrarea respectivă.

Date personale

  • Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail și orice alte date pe care ni le trimiteți voluntar
  • Suplimentar, atunci cand interactionați cu noi prin intermediul unui cont de social media, involuntar vom avea acces la: numele contului, imaginea profilului, numele, adresa, numărul de telefon, alte informații pe care le-ați publicat voluntar în contul dvs. și care sunt public disponibile. 

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1 / b GDPR) sau în interesul nostru legitim (Art. 6/1 / f GDPR) pentru a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim clienților noștri

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Platforme de social media: Facebook
  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. personale numai în măsura în care acestea sunt strict necesare pentru a asigura eficiența comunicării.

Cât timp vom stoca datele

  • Nu vom păstra în baza noastră de date comunicațiile mai vechi de 1 an, de la data ultimei interacțiuni.
  • Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele

  • Datele înregistrate prin intermediul platformei noastre online vor fi stocate pe serverele furnizorului de găzduire din Uniunea Europeană.
  • Datele pe care le descărcăm local le vom stoca pe serverele noastre securizate, locale și cloud
  • Unele date transmise prin rețelele sociale vor fi stocate pe serverele lor, situate în Uniunea Europeană.

2. Prelucrarea datelor candidaților în procesul de selecție și de recrutare

Atunci când aplicați pentru unul dintre job-urile disponibile pe site-ul nostru vom colecta informațiile pe care ni le furnizati în scopul realizării procesului de selecție și de recrutare de persoane, care poate implica:

  • Evaluarea aptitudinilor, calificărilor și intereselor privind oportunitățile de carieră;
  • Verificarea informațiilor tale și efectuarea de verificări de referințe și / sau efectuarea de verificări de fond (dacă este cazul);

Dacă ați identificat pe site-ul nostru un loc de muncă care vi se potrivește, tot ce trebuie să faceți este să aplicați pentru acel job prin aplicația de Messenger.  Asistentul robot personal pe HR (Dora) vă va solicita toate informațiile necesare direct în aplicația de Messenger.

Dora nu va colecta și prelucra CV-ul tău, însă odată finalizat interviul, dacă ai fost de acord ca datele tale de contact să fie trimise angajatorului, este posibil ca acesta sa îți solicite transmiterea CV-ului.

În urma procesului de recrutare Happy Recruiter stoca informațiile din dosarul dvs. de aplicant/candidat în baza de date a companiei Happy Recruiter. 

În unele situații vom folosi informațiile dvs. pentru a proteja drepturile și proprietatea Happy Recruiter, drepturile utilizatorilor, candidaților, angajaților sau altor persoane interesate, după cum este necesar prin lege.

Important:

  • Nu putem controla păstrarea, utilizarea sau confidențialitatea informațiilor personale sau a CV-urilor care au fost deja vizualizate de potențiali angajatori în procesul de recrutare. După ce CV-ul dvs. a fost dezvăluit, Happy Recruiter nu îl poate recupera de la terții care l-au accesat.
  • CV-ul pe care ni-l trimiteți nu trebuie să conțină date sensibile cu privire la (i) origine rasială sau etnică (ii) afinități politice (iii) credințe filozofice sau religioase; (iv) calitatea de membru al unui sindicat sau partid politic; (vii) istoricul infracțiunilor sau procedurilor penale și al pedepselor sau amenzilor aferente; (viii) săvârșirea oricărui comportament ilegal sau inadecvat și sancțiuni asociate; sau (ix) orice număr de identificare național al unei persoane. Dacă CV-ul sau profilul tău conține aceste informații, sunteți de acord că este pe propriul dvs. risc.

Date personale

  • Numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații de contact;
  • Suplimentar, atunci cand interactionați cu noi prin intermediul unui cont de social media, involuntar vom avea acces la: numele contului, imaginea profilului, numele, adresa, numărul de telefon, alte informații pe care le-ați publicat voluntar în contul dvs. și care sunt public disponibile 
  • CV, certificări, competențe și calificări pentru postul dorit;
  • Detalii despre tipul de post pe care îl căutați, salariul curent și / sau dorit și ale informații legațe de pachetele de compensații și beneficii, dorința de a vă reloca sau alte preferințe de muncă și tipul de organizație preferat;
  • Scrisoare de intenție, experiență de muncă anterioară și / sau relevantă sau alte experiențe, educație, transcrieri sau alte informații pe care ni le furnizați
  • Informații din interviuri și discuții telefonice pe care le puteți avea, dacă este cazul;
  • Informații din referințe și / sau informații primite în urma verificărilor de fond (dacă este cazul), inclusiv informații furnizate de terți; și / sau scrisori de recomandare;
  • Informații despre referitoare la istoricul relațiile de muncă anterioare.
  • Orice alte date pe care dvs. le considerați relevante în procesul de recrutare
  • Detalii despre cum ai aflat despre poziția pentru care aplicați.

Date personale sensibile și/sau demografice

  • Orice informații sensibile și / sau demografice obținute în timpul procesului de solicitare sau de recrutare, cum ar fi: sexul, cetățenie și / sau informații despre cetățenie, comunicare de informații medicale sau de sănătate ale candidatului și / sau date de origine rasială, etnică sau religioasă

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm datele dvs. pentru doar dacă avem consimtământul dumneavoastra (Art. 6/1 / a GDPR)
  • Profilarea automată prin utilizarea soluției Dora și comunicarea rezultatului acesteia angajatorului se poate realiza doar în baza consimțământului dvs. explicit (Art. 9/2/a și 22/2 /c GDPR)
  • Stocarea și, eventual, transmiterea datelor sensibile către clienți se va realiza doar dacă dumneavoastră ne-ați comunicat voluntar aceste date și acestea nu pot fi separate de restul datelor. În caz vom considera datele ca fiind făcute publice în mod voluntar de către candidat (art. 9/2/e GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Companii cu care avem un contract încheiat cu obiectul efectuării de recrutare și selecție sau evaluări;
  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru
  • Platformele online: Facebook (EU)
  • Autoritățile de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru a procesa solicitările tale. Furnizorii de servicii externi Happy Recruiter SA sunt obligaţi prin contract să respecte confidențialitatea datelor cu caracter personal.

Cât timp vom stoca datele

  • Vom stoca datele dvs. prelucrate în procesul de recrutare pentru 36 luni.
  • Excepție vor face situațiilor privind pretenţii sau reclamații sau, în cele din urmă, acţiuni în justiţie ce trebuie rezolvate;
  • Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele

  • Datele înregistrate prin intermediul platformei noastre online vor fi stocate pe serverele furnizorului de găzduire din Uniunea Europeană.
  • Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud
  • Unele date transmise prin intermediul rețelelor de socializare vor fi stocate pe serverele acestora, situate în Uniunea Europeană.

3. Informații privind noi oportunități de angajare

Vă putem trimite informații despre noi oportunități de angajare dacă v-ați abonat la newsletter-ul nostru, dacă urmăriți pagina noastră de Facebook sau dacă sunteți deja în baza noastră de date (ca urmare a participării dvs. într-un proces de recrutare anterior) și considerăm ca job-ul respectiv se potrivește profilului dvs.

Date personale

  • Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail 
  • Suplimentar, atunci când interacționăm prin intermediul unui cont de social media, involuntar vom avea acces la: numele contului, imaginea profilului, numele, adresa, numărul de telefon, alte informații pe care le-ați publicat voluntar în contul dvs. și care sunt public disponibile 

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm datele dvs. pentru doar dacă avem consimtământul dumneavoastra (Art. 6/1/a GDPR), atunci când v-ați abonat la newsletter-ul nostru
  • Vom prelucra datele în interes legitim dacă sunteți deja în baza noastră de date și considerăm că informațiile ar putea fi de mare interes pentru dvs. (Art. 6/1 / f GDPR) sau dacă ne urmăriți pe contul de social media

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru
  • Platformele online: Facebook (EU)
  • Autoritățile de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru a procesa solicitările tale. Furnizorii de servicii externi Happy Recruiter SA sunt obligaţi prin contract să respecte confidențialitatea datelor cu caracter personal.

Cât timp vom stoca datele

  • Nu vom păstra comunicațiile mai vechi de 1 ani de la de la ultima interacțiune.
  • În cazul abonării la newsletter, prelucrarea datelor va continua până când dvs. veți solicita dezabonarea
  • În cazul prelucrărilor realizate în interes legitim atunci când dvs. sunteți deja clientul nostru, vom prelucra datele dvs. până la împlinirea termenului de retenție aferent datelor implicate în procesul de recrutare (3 ani de la ultimul proces de recrutare în care ați fost implicat)

Unde sunt stocate datele

  • Datele înregistrate prin intermediul platformei noastre online vor fi stocate pe serverele furnizorului de găzduire din Uniunea Europeană.
  • Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud
  • Unele date transmise prin intermediul rețelelor de socializare vor fi stocate pe serverele acestora, situate în Uniunea Europeană.

4. Informații statisitice

Atunci când refuzați un job, vă vom întreba care sunt motivele care au stat la baza deciziei și vom prezenta aceste date, în format statistic, angajatorului. Facem acest lucru pentru a-i oferi Angajatorului posibilitatea de a-și adapta oferta așteptărilor din piață.

Raportului statistic va cuprinde doar date anonimizate ale candidaților care au avut amabilitatea de a oferi acest feedback prin completarea chestionarului.

Date personale

  • Vom prelucra datele de contact pe care le avem deja în baza noastra de date pentru a comunica cu dvs.
  • Vom prelucra răspunsurile tale din chestionar pentru a genera informații statistice

Date personale sensibile si/sau demografice

  • Orice informații sensibile și / sau demografice pe care ni le puteții comunica voluntar prin completarea chestionarului.

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm datele dvs. pentru elaborarea rapoartelor statistice pe care le transmitem Angajatorului, doar dacă avem consimtământul dumneavoastra (Art. 6/1/a GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Companii cu care avem un contract încheiat cu obiectul efectuării de recrutare și selecție sau evaluări;
  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru
  • Autoritățile de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.
  • Platformele online: Facebook (EU)

Cât timp vom stoca datele

  • Vom prelucra datele comunicate de dvs. prin intermediul chestionarului de feedback pentru o perioadă de maxim 3 luni.
  • Excepție vor face situațiilor privind pretenţii sau reclamații sau, în cele din urmă, acţiuni în justiţie ce trebuie rezolvate;
  • Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele

  • Datele sunt stocate pe servere localizate în Uniunea Europeană.

5. Facilitarea unei navigari ușoară și plăcută pe site-ul nostru

Când accesați site-ul nostru, colectăm date despre persoana dvs. prin identificatori online (cookie-uri și IP).

Website-ul colectează automat anumite informații și le stochează în fișiere de jurnal.

Folosim aceste informații pentru a putea proiecta site-ul nostru astfel încât să ne adaptăm mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să folosim adresa dvs. IP pentru a ajuta la diagnosticarea problemelor cu serverele noastre și pentru a gestiona site-ul nostru, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a colecta informații demografice generale, pentru a ajuta la identificarea preferințelor vizitatorilor.

Puteți găsi mai multe informații despre cookie-uri, precum și despre cum puteți șterge cookie-urile și dezactiva urmărirea accesand Politica de Cookies disponibilă pe site-ul nostru.

Date personale

  • Internet Protocol (IP), locația generală a computerului, dispozitivul (nivel de țară), istoricul de vizualizare a site-ului web, timestamp-ul, cerere / acțiune

Legalitatea prelucrării

  • Folosim cookie-uri care fac ca navigarea dvs. pe site-ul nostru să fie una ușoară și plăcută, în interesul nostru legitim (Art. 6/1/f GDPR)
  • Cookie-urile neesențiale nu sunt utilizate fără consimțământul dvs. (Art. 6/1/a GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru
  • Platformele de social media, motoare de cautare
  • Autoritățile de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

Cât timp vom stoca datele

  • Mai multe informații legate de politica de cookies găsiți aici.

Unde sunt stocate datele

  • Datele sunt stocate pe serverele situate în Uniunea Europeană. (ex. servere Google sau Facebook - Irlanda pentru cookie-uri terțe)

Crearea de profile și existența procesului decizional automatizat

Crearea de profiluri are loc atunci când se evaluează aspectele tale personale pentru a face previziuni în legătură cu tine, chiar dacă nu se ia nicio decizie. De exemplu, Dora, fiind un algoritm, în procesul de recrutare evaluează automat pe baza răspunsurilor primite,  caracteristicile candidaților (cum ar fi vârsta, experiența profesională, nivelul de cunoaștere a limbilor străine etc) și în urma acestora determină ce candidat este potrivit pentru locul de muncă la care a aplicat.

Legea privind protecția datelor stabilește că aveți dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe mijloace automatizate dacă decizia vă afectează într-o măsură semnificativă. Prelucrarea vă poate afecta într-o măsură semnificativă dacă vă influențează circumstanțele, comportamentul sau alegerile. 

În cadrul utilizarii algoritmului Dora, deciziile bazate exclusiv pe mijloace automatizate sunt permise doar dacă v-ați dat consimțământul explicit.

 

Sunt datele colectate și prelucrate de către Dorathebot în condiții de siguranță?

Am implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea și asigurarea informațiilor pe care le colectăm și prelucrăm.

Amintiți-vă însă că, din păcate, nici o transmisie de date nu este garantată 100% sigur.

În cazul în care suspectați încălcarea confidențialității datelor dvs., vă rugăm să ne contactați imediat la adresa: contact@dorathebot.eu.

Important: După finalizarea perioadei de păstrare a datelor, datele dvs. vor fi șterse. În cazul în care vom considera că  aceste date ne-ar putea ajuta în îmbunătățirea calității produselor sau serviciilor vom continua utilizarea acestor date doar după anonimizarea ireversibilă a acestor date.

Transferuri internaționale de date cu caracter personal

Informațiile tale cu caracter personal pot fi transferate către destinatari stabiliți în afara Spațiului Economic European. Ne vom asigura că toate transferurile au loc în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor, inclusiv prin încheierea de contracte privind transferul de date dacă este necesar. 

Orice transferuri de date cu caracter personal în alte ţări decât cele pentru care s-a luat o decizie în ceea ce privește caracterul adecvat al nivelului de protecție a datelor de către Comisia Europeană, aşa cum sunt enumerate pe site-urile oficiale se efectuează pe baza unor acorduri contractuale care utilizează clauzele contractuale standard adoptate de Comisia Europeană sau alte garanții corespunzătoare, în conformitate cu legea în vigoare. 

Pentru a vedea lista țărilor pentru care există o decizie de adecvare te rugăm să verifici următorul link: Adequacy protection- non-EU countries

Prelucrarea datelor persoanelor minore

dorathebot nu este destinat și nu colectează prin intermediul site-ului, cu bună știință informații de la copiii sub 18 ani. Accesarea și utilizarea site-ului de către minori reprezintă acordul implicit al tutorelui legal în navigarea site-ului nostru de către minorul aflat în întreținere. De asemenea dacă vom descoperi că un minor a folosit site-ul nostru fără aprobarea reprezentantului legal, vom șterge toate datele personale despre acesta.

Drepturile de care vă bucurați

Ca persoana vizată aveți drepturi legale specifice cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm. Happy Recruiter îți respectă drepturile și te asigură că ține cont în mod corespunzător de interesele tale.

  • Retragerea consimțământului: Dacă prelucrarea se realizează în baza consimtământului dvs., vă puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea respectivă în orice moment.
  • Rectificarea datelor: În cazul în care observați că deținem date cu caracter personal eronate, ne puteți solicita în orice moment rectificarea datelor cu caracter personal care vă privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a păstra datele cu caracter personal - care sunt utilizate continuu și care sunt în posesia sau controlul nostru - exacte, complete, actuale și relevante, pe baza celor mai recente informații disponibile pentru noi.
  • Restricția prelucrării: În cazul în care va aflați în una dintre situațiile de mai jos, puteți sa ne solicitați să restricționăm prelucrarea datelor dvs.:
    • contestați corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada în care noi trebuie să verificăm exactitatea, 
    • prelucrarea este ilegală și solicitați restricționarea prelucrării mai degrabă decat ștergerea datelor cu caracter personal,
    • nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept, sau 
    • vă opuneți prelucrării în perioada în care verificăm dacă motivele noastre legitime au întâietate față de ale drepturile dvs.
  • Accesul la datele tale: Ne puteți cere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., inclusiv informații cu privire la ce categorii de date, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, dacă nu sunt colectate direct de la dvs. și cui i-au fost dezvaluite, dacă este cazul. Puteți obține un exemplar de la noi, gratuit, conținând datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă rezonabilă pentru solicitări abuzive.  
  • Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil dpdv tehnic, cu condiția ca prelucrarea să fie necesară pentru executarea unui contract. Mai degrabă decât să primiți un exemplar cu datele tale cu caracter personal, puteți solicita să vă transferăm datele direct către alt operator, specificat de dvs.
  • Dreptul la ștergere: Puteți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:
    • datele dvs. nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost prelucrate;
    • vă opuneți prelucrării ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea Dreptul de opozitie mai jos);
    • datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;
    • vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea

        Cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară:

    • în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesită prelucrarea acelor date de către noi;
    • în special pentru cerințele legale privind termenele de păstrare a datelor;
    • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
  • Dreptul de opoziție: Puteți obiecta oricând la prelucrarea datelor cu caracter personal datorită situației speciale în care te afli. În acest caz, nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, dacă nu putem demonstra motive întemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept. Când vă opuneți prelucrării, vă rugăm să menționezi dacă doriți ștergerea datelor cu caracter personal sau restricția prelucrării acestor date.
  • Dreptul de a depune o plângere: În cazul unei pretinse încălcări a legislației în vigoare privind confidentialitatea, puteți depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor: 
    • Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal completând formularul online disponibil la adresa: Plângeri ANSPDCP

De reținut!

Perioada de timp: Vom încerca sa solutionam cererea dvs. în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungită din motive privind dreptul legal specific sau complexitatea solicitării.

Restrictionarea accesului: În anumite situații, este posibil sa nu putem sa va acordam acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza unor restricții prevăzute de lege. Dacă va refuzăm solicitarea de acces, va vom comunica motivul refuzului.

Imposibilitatea identificarii: În unele cazuri, este posibil sa nu putem să identificăm datele cu caracter personal, din cauza lipsei elementelor de identificare furnizate în cererea pe care ne-o transmiteti. În astfel de cazuri, dacă nu furnizați informații suplimentare care sa permita identificarea dvs., nu vom fi în masura sa dăm curs solicitării de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise în aceasta sectiune.

Exercitarea drepturilor tale legale: Pentru a exercita drepturile legale, va rugăm sa contactați Responsabilul nostru cu Protecția Datelor în scris sau sub forma de text, pe adresa de email la  support@dorathebot.eu.

Mulțumim ca ați parcurs notificarea noastra de confidentialitate, ne-ar plăcea să ne lăsați feedback-ul cu privire la modul în care putem îmbunătăți aceasta politică.

 

Versiunea actualizată la 25.05.2020